9ο Διαδικτυακό σεμινάριο 3/6/20

9ο Διαδικτυακό σεμινάριο 3/6/20

Ο ΓΚΟΥΡΟΥ του γυναικείου βόλλευ της Ιταλίας.Ο κορυφαίος εν ενεργεία προπονητής του κόσμου που ασχολειται με τα τμήματα υποδομής.

Ο GIUSEPPE BOSETTI θα είναι ο ομιλητής στο 9ο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ του Συνδέσμου την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 20.30 με θέμα:

:»»Προσδιορισμός, κατάρτιση και εξέλιξη αθλητριών στη θέση του λιμπερο, στο γυναικείο βολλευ, από τις αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι το υψηλό επίπεδο»».

Δημιούργησε την ομάδα «ORAGO».Μια ομάδα πρότυπο που αποτελείται μόνο από αθλήτριες αναπτυξιακών τμημάτων.Μεσα από την δουλειά του δημιούργησε ένα εργοστάσιο παραγωγής αθλητριών από το οποίο έχουν βγει πολλές αθλήτριες υψηλού επιπέδου που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες. Πάνω από μια δεκαετία ομοσπονδιακός προπονητής των αναπτυξιακών τμημάτων της Εθνικής Ιταλίας με διακρίσεις. Έχει κατακτήσει στην Ιταλία τουλάχιστον 15 πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών

Το 2017 εγκατέλειψε την μεγάλη του αγάπη το » ORAGO»αποδεχόμενος την πρόσκληση της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου της Τουρκικής» VAKIFBANK» να είναι ο Επικεφαλής και υπεύθυνος της δεύτερης ομάδας και των αναπτυξιακών τμημάτων της ομάδας. Ήδη έχει κατακτήσει μέσα στην διετία 4 αναπτυξιακά μετάλλια στα ανάλογα πρωταθλήματα. Υπό την επίβλεψη του είναι 200 κορίτσια και πλειάδα προπονητων.

Οι δύο κόρες του παίζουν σε υψηλό επίπεδο και στην Εθνική Ιταλιας.

Με την συμμετοχή και βοήθεια του νέου προπονητή του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ η ομιλία του GIUSEPPE BOSETTI της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 20.30 θα μεταδοθεί από τον παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.youtube.com/c/nstvwebtv/live