Αποτελέσματα σχολής Γ κατηγορίας.

Αποτελέσματα σχολής Γ κατηγορίας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στο σάιτ της ΓΓΑ τα οριστικά αποτελέσματα της σχολής προπονητών πετοσφαίρισης Γ κατηγορίας της Αθήνας και συγκεκριμένα

στο:https://gga.gov.gr/athlimata/2016-10-11-07-33-19 στη θέση Α7.41

Από Αύριο Τετάρτη 6 Οκτώβρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί που επειγονται για την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ξεκινάει η αποστολή των δικαιολογητικών εκτός του διπλώματος. Η εκκρεμότητα του διπλώματος έχει διευθετηθεί και θα δοθεί αντίγραφο στο αρμόδιο τμήμα που εκδίδει τις άδειες ασκήσεως επαγγέλματος ώστε να τοποθετηθεί στον φάκελλο σας.και μετά θα ξεκινήσει η παραλαβή του πρωτότυπου από εσάς.

Η αποστολή των αιτήσεων για την αναγγελία άσκησης επαγγέλματος προπονητή μπορεί να αποσταλεί μέσω της νέας υπηρεσίας της ΓΓΑ https://eservices.gga.gov.gr/ Η αίτηση γίνεται μετά από μια εύκολη διαδικασία και λαμβάνει άμεσα πρωτόκολλο ενώ τα δικαιολογητικά επισυνάπτονται σκαναρισμένα

Τα διπλώματα εφόσον υπογραφούν θα είναι έτοιμα για παραλαβή από τη ΓΓΑ με αποστολή ταχυμεταφορέα (με ευθύνη και χρέωση του προπονητή) ή αυτοπροσώπως από το γραφείο 58 στο ισόγειο.

Για λόγους ταχύτητας των αιτήσεων θα υπάρξει μέριμνα να κρατηθούν αντίγραφα από τα διπλώματα προκειμένου να συμπληρώσουν τον φάκελο της κάθε αίτησης. Στέλνουμε λοιπόν στην ΓΓΑ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται χωρίς το δίπλωμα.

Το ΔΣ του ΣΕΠΠΕ